Payday Sale will end in :

SELAMAT DATANG KE MEMORI PERCUTIAN PALING GOJES!

Hi semua, Amy di sini!

IMG_2234 (2).JPG


Amy lahirkan Psychedelic Store bermula sejak 2011 di Johor Bahru  (Jalan Dhoby) masa muda muda dulu :) Just for fun and menampung hidup saya dan mak ayah saya .

Kenapa Amy lahirkan Psychedelic Store?

Sebelum tu you perlu paham sedikit obsesi Amy.

Amy ni gilakan Pulau! Masa muda setiap bulan nak cuti gi pulau.

  • Pulau Redang
  • Pulau Perhentian
  • Pulau Rawa
  • Pulau Pinang ( ok ni lawak hambar, jangan marah)
  • Lombok ( termasuk semua anak anak pulau keliling Lombok)
  • Bali ( termasuk semua anak anak pulau keliling Bali)
  • Flores
  • Raja Ampat
  • Pulau di Thailand'
  • Pulau di Philipines

IMG_4319.JPG

Lawaaaa sangat....Hati tenang. Mata terpegun melihat lawanya dunia ni. Orang nyer baik baik, semua Good vibes. Sangat positive. Amy rasa setiap kali Amy ke pulau, bagaikan dia charge positive energy ke badan Amy. Sebab tu Amy rasa sangat sentimental dan obsesi ke pulau.

Secara x langsung, kegilaan ke pantai pulau masuk ke darah Amy dan dari situ Amy dapat inpirasi untuk design baju baju fashion holiday. Syok sendiri la awal awal tu.

Tapi slow slow, rupanya saya perhatikan ramai wanita wanita di luar sana sebenarnya pening mana nak cari baju baju holiday santai yang gorgeous dan bagi meletops gambar OOTD IG tu. 

Yelah, nak travel planning nya bagai nak rak. Budget nyer pon not bad jugak boleh cecah ribu ringgit kan. 

  • Bayar Flight
  • Bayar Hotel
  • Makan minum
  • hiburan dan shopping
  • bayar transportation darat dan travel agency

Travel ni adalah satu investment. Memori tu yang mahal. Tempat tempat yang lawa tu bukan hari hari kita jumpa. So gambar setiap lokasi perlancongan yang Gorgeous sangat tu mestilah ada gambar perfect! Semua kene on-point! Meletops. Gambar Memori Adalah Segalanya. 

I share sedikit gambar percutian I dan juga customer lain :

Untitled design (14).png

2.png

3.png

                                   D6ABD671-84C4-45EE-ABC6-EAB740707534.JPG



So...apa misi Team Psychedelic Store?

Kami nak tolong lebih ramai wanita untuk enjoy percutian mereka dengan memakai baju baju holiday yang gorgeous supaya setiap memori itu perfect :)

Kami nak tolong lebih ramai wanita untuk feel good dan positive when they wear something beautiful ( Rasa positive dan happy bila pakai sesuatu yang lawa). Bercuti atau untuk pakai hujung minggu keluar bersama keluarga tercinta / partner tercinta.

Ni antar gambar gambar dari IG kami yang customer tercinta share gambar traveling masing masing. Syukur dah lebih 30,000 wanita kami bantu memberi  memori percutian yang perfect :)

null



So di Psychedelic Store , kami offer complete range dari atas ke bawah :

  • Headband
  • Earring
  • Top ./ Blouse
  • Cardigan
  • Long and Short dress
  • Pants / Short pants
  • Shoes
  • Bags

null


Social Media & Kedai

Instagram - @psychedelicstore

Facebook - Psychedelic Store

E-store - www.psychedelicstore.my

Outlet : 

1. The Curve Shopping Mall, Damansara , G Floor berhadapan Metrojaya 

2. Jalan Dhoby , Johor Bahru


null


So point terakhir saya.

Selamat datang ke E Store kami :) Nanti nak travel , biar kami bantu sis untuk nampak meletops!

Untuk memberi senyuman lebih manis dengan good vibes!,   saya nak offer RM30 FREE shopping voucher sebab ini kali pertama awak jejak ke kedai Online kami :)

Isi detail sis di bawah dan selepas habis isi terus akan bukak website untuk RM30 free shopping voucher promo code you k

So lastly, Happy Shopping!